Foto: Nelio-geesa

Geesa Nelio badkameraccessoirecollectie

Kubistische vormen geven een stoere elegantie aan Geesa’s nieuwste collectie badkameraccessoires Nelio.

Maak kennis met Nelio; de nieuwste collectie van de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa. Door de sterke combinatie van zuiver geometrische vormen, is Nelio een smaakvolle, stoere serie. In het Fins betekent Neliö 'vierkant' en dat is dan ook waar deze serie grotendeels op gebaseerd is: een aantrekkelijk kubistisch lijnenspel is te zien in de wandbevestiging. De serie kenmerkt zich door een robuust vierkant muurblok, welke aangevuld wordt met ronde vormen binnen het accessoire. Dit zorgt voor een spannend samenspel. Nelio is van glanzend chroom en straalt in elke moderne badkamer allure uit.

Met Nelio zet Geesa een stoere, maar zeer stijlvolle serie neer. Door de spannende mix van rondingen en een vierkante wandbevestiging heeft Nelio een eigentijdse uitstraling. Daardoor is deze serie zowel toe te passen in een robuust en stoer badkamerinterieur als in een meer elegante omgeving.

Mix & Match met Nelio

De Nelio collectie bestaat uit 19 artikelen, waaronder een toiletrolhouder, houders voor beker, zeepschaal en zeepdispenser, haken, zeepdispenser, basket en een planchet. Bovendien is er een Nelio Accessory Pack verkrijgbaar; een mooie cadeauverpakking met de drie meest essentiële accessoires voor in het toilet en de badkamer, namelijk een toiletrolhouder, toiletborstel en een haak. De Nelio serie leent zich bij uitstek om te mixen met de andere collecties van Geesa, zoals Bloq, Nexx, Modern Art en de spiegelcollectie.

Dutch design

Nelio is 100% ontwikkeld in Amersfoort en is zwaar verchroomd. De serie is eenvoudig te monteren en te onderhouden. Met Nelio laat Geesa weer een prachtige reflectie van Dutch design zien.

Meer informatie over Geesa en de Nelio collectie is te vinden op www.geesa.nl.

Reacties