Foto: Geesa-badkameraccessoire

Geesa badkameraccessoires voor badkamer en toilet

Handig! Voorzie je badkamer en toilet direct van de meest essentiële badkameraccessoires van Geesa.

De Nederlandse badkameraccessoire fabrikant Geesa introduceert glossy vormgegeven Accessory Packs. De Accessory Pack is dé set voor toilet en badkamer, bestaande uit een haakje, toiletrolhouder, toiletborstelhouder én een reserveborstel. De badkamer en het toilet worden met deze Packs direct van de meest essentiële accessoires voorzien. Handig! De Packs zijn bovendien uitgevoerd met een witte en zwarte wc-borstel, zodat de gebruiker zelf kan kiezen én direct een reserveborstel heeft. De Accessory Pack is vanaf nu beschikbaar in de Wynk, Bloq, Luna, Modern Art, Nemox, Nexx en de Standard Hotel collectie van Geesa.

Bij het realiseren van een nieuwe sanitaire ruimte worden badkamer- en toilet accessoires vaak als laatst aangeschaft. Deze laatste aankoop is zeker niet de minst belangrijke. Zowel functioneel als esthetisch gezien; goed gekozen accessoires worden dagelijks gebruikt en versterken de beoogde sfeer en stijl.

Gemak dient de mens

Middels de samengestelde Accessory Packs van Geesa kan de badkamer en het toilet direct voorzien worden van de meest belangrijke accessoires, zoals een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een haakje. De Packs zijn bovendien voorzien van een witte en zwarte toiletborstel, zodat de gebruiker zelf kan kiezen én direct een reserveborstel heeft. Elke set bevat deze accessoires, echter per collectie verschilt het ontwerp en de uitstraling. De Accessory Packs zijn verkrijgbaar in de moderne Modern Art, de toegankelijk Bloq, de eigentijdse Wynk, de tijdloze Luna, de gestileerde Nemox, de trendy Nexx en de no-nonsense Standard Hotel collection. De Accessory Packs hebben een luxe, glossy verpakking. Door de rijke uitstraling is de Pack tevens uitstekend geschikt om cadeau te geven.

De Accessory Packs van Geesa zijn te verkrijgen bij de sanitair speciaalzaken en diverse webwinkels.

Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties