wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   emco-bad-hoogwaardige-badkameraccessoires

Emco Bad: hoogwaardige badkameraccessoires

Hoogwaardige badkameraccessoires van Emco voor iedereen die hoge eisen stelt aan esthetiek.

Hoogwaardige badkameraccessoires van Emco voor iedereen die hoge eisen stelt aan esthetiek.

Met de nieuwe serie 'Classic' heeft Emco Bad op de ISH 2013 in Frankfurt hoogwaardige badkameraccessoires gepresenteerd voor iedereen die hoge eisen stelt aan esthetiek. Zoals de naam al aangeeft, maakt de fabrikant uit Lingen door een nieuwe interpretatie van klassieke accessoires de stijlechte integratie van het productassortiment mogelijk in badkamers met een overeenkomstige ambiance. Het programma wordt gekenmerkt door een sprekend, helder design, de beperking tot de belangrijkste kernelementen alsook door een bijzondere esthetiek van het materiaal en vormt op deze manier een verbinding tussen historische charme, kwaliteit, comfort en functionaliteit. Kenmerkend voor de nieuwe serie badkameraccessoires zijn luxueus gevormde ronde of hoekige wandconsoles en glaselementen met hoogwaardige pantografische decors. Daarmee komt het nieuwe programmaonderdeel volgens de informatie van de fabrikant op de eerste plaats tegemoet aan de hoge verwachtingen van de gebruiker op het gebied van klassiek-elegante, luxueuze alsook met veel glamour vormgegeven badkamers in kwalitatief hoogwaardige project- en privétoepassingen.

Dankzij de doordachte nieuwe interpretatie passen alle badkameraccessoires uit deze serie naadloos in de stijlwerelden van klassieke armaturen, keramiek en meubelen, waardoor ze de realisatie van een uniform en authentiek totaalbeeld mogelijk maken. De hoge eisen aan esthetiek en comfort komen vooral tot uitdrukking in de innovatieve, kelkvormige glaselementen. Mondspoelglas, zeephouder, borstelhouder en vloeibare zeepdispenser bestaan uit van onderen iets smaller wordende glazen die reeds door hun haptiek en optiek een bijzondere kwaliteit uitstralen. Nagenoeg alle glaselementen zijn vervaardigd uit hoogwaardig helder kristalglas, alleen de borstelhouder beschikt over een gesatineerde uitvoering. De bijzondere waarde van de badkameraccessoires wordt krachtig benadrukt door een aanvullend leverbare versiering met fijne, florale pantografische decors bovenaan de mondspoelglazen en de vloeibare zeepdispenser. De opdruk uit naar keuze goud of platina brengt de basisgedachte van het klassiek-edele design treffend tot uitdrukking en verleent de desbetreffende badkameraccessoires een bijzonder exclusieve uitstraling.

Het aanbod van het nieuwe programmaonderdeel omvat in totaal 11 verschillende, uit gegalvaniseerd metaal vervaardigde artikelen. Niet alleen de diverse pantografische decors en de ronde of hoekige wandconsoles zorgen voor een grote vormgevingsvrijheid, maar ook de verschillende oppervlaktevarianten chroom, chroom-goud of goud. Het productassortiment omvat naast een glas- en zeephouder, een vloeibare zeepdispenser en toiletborstelgarnituur ook een toiletrolhouder en een reserverolhouder. Twee draaibare handdoekhouders met een lengte van respectievelijk 338 en 468 mm, een badgreep alsook badhanddoekhouder - verkrijgbaar in een 600 en 800 mm lange uitvoering - maken het serie-aanbod compleet.

De verbinding van de badkameraccessoires met het naar keuze ronde of hoekige muurelement vindt snel en eenvoudig plaats met twee kruiskopschroeven. De wandconsoles beschikken met de Quick-Trick-techniek bovendien over een onzichtbaar en bijzonder eenvoudig te monteren bevestigingssysteem. Deze is gebaseerd op een kleine plaat met een ingeperste metalen pen waarop het samengestelde product wordt geplaatst en vervolgens via een schroefdraadpen vast tegen de muur wordt getrokken. Met behulp van het eenvoudige bevestigingssysteem kunnen zowel de wandelementen als het bijbehorende badkameraccessoire met minimale inspanning worden vervangen en kan het totaalarrangement op deze manier zo nodig met weinig moeite opnieuw worden vormgegeven.

Meer informatie: www.emcobad.de

Publicatiedatum: 8 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: emco bad badkameraccessoires badkameraccessoire

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent