Foto: badkamer accessoires

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Welke badkamer accessoires zijn nou hip en praktisch tegelijk? Lees er alles over in dit artikel, zodat jij direct aan de slag kunt met je eigen badkamer!

Guido van Loon

Bron foto: Geesa

Badkamer accessoires

Badkamer accessoires zijn niet alleen praktisch, maar maken jouw badkamer ook helemaal af. De juiste accessoires zijn hierbij uitermate belangrijk. Welke badkamer accessoires zijn nou helemaal hip en tegelijk ook praktisch? Die hebben wij in dit artikel voor je verzameld, zodat jij hier alvast een aantal ideeën op kan doen!

Hippe badkamer accessoires

Bij badkamer accessoires denkt men snel aan spullen die vooral nodig en dus praktisch zijn in de badkamer. Een toiletborstel, een toiletrolhouder, een zeeppomp, een handdoekrek, een badmat en zo nog veel meer artikelen. Er wordt vaak vergeten dat deze artikelen, naast dat zij vooral praktisch zijn, ook perfect zijn om jouw badkamer te stylen zoals je dat ook doet in de woon en slaapkamer.

Uiteraard heb je hiervoor wel de juiste badkamer accessoires nodig. Wij geven jou 7 voorbeelden van hippe badkamer accessoires.

1. Sealskin Toiletborstel

Deze toiletborstel voegt dankzij zijn fraaie vormgeving echt wat toe aan jouw badkamer en het is weer eens wat anders dan een gewone zwarte of witte toiletborstel.

             

2. HK-Living badmat

Of een stijlvolle ronde badmat van het Nederlandse merk HK-Living. Deze katoenen badmat geeft jouw badkamer direct een heel andere uitstraling.

 

Dit artikel is nu verkrijgbaar in onze webshop.

3. Ferm Living Half Moon douchegordijn

Dit douchegordijn van Ferm Living zit vol met kleine halve maantjes, maar anderen zien er weer heel iets anders in. Zij omschrijven de figuren als egeltjes, dromedarissen of rotsen. Hier kan je lekker over nadenken tijdens het douchen. Dit douchegordijn maakt het douchen dus nog prettiger dan het al is!

 

    

4. HK-Living rotan wasmand set van 3

Deze rotan manden zijn echt overal voor te gebruiken. Zo zijn ze perfect als wasmand, maar ze kunnen ook prima als decoratie in de woon of slaapkamer. Door deze wasmand te gebruiken in badkamer, geeft je de badkamer direct een warmere uitstraling en hij is nog functioneel ook.

Dit artikel is nu verkrijgbaar in onze webshop.

5. Zone Arctic zeepdispenser

Deze zeepdispenser van Zone is gemaakt van steen en geeft jouw badkamer een natuurlijk en tegelijk stoer karakter.

                 

6. Wenko Wasbox Trio Beige

Deze moderne wasverzamelaar brengt stijl in iedere badkamer en is superfunctioneel vanwege de drie aparte vakken voor donker, licht en gekleurde was.

        

Dit artikel is nu verkrijgbaar in onze webshop.

7. Handdoekring Housedoctor Cast

Deze handdoekring van het Scandinavische merk Housedoctor is dankzij zijn speelse vormgeving een verrijking in iedere badkamer. Hang deze handdoekring op iedere plek waar je hem maar wilt hebben!

  

Tip

There is no right or wrong! Zoek naar badkamer accessoires die passen in de stijl van je badkamer en deze kunnen versterken.

Reacties