wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   hooked-on-tiger-hooks

Hooked on Tiger hooks

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een nieuwe assortiment haken van Tiger biedt voor elke plek een haak in stijl. Hebt u een klassieke badkamer? Een 'French Lily' haak versterkt deze gemoedelijke sfeer.

Productinformatie

Een nieuwe assortiment haken van Tiger biedt voor elke plek een haak in stijl. Hebt u een klassieke badkamer? Een 'French Lily' haak versterkt deze gemoedelijke sfeer. In een modern toilet zorgt de 'Pull'haak in geborsteld rvs voor de finishing touch. Bent u speciaal voor de kinderen op zoek naar en vrolijke haak? Dan biedt bijvoorbeeld een 'Kiddy Fish' de oplossing.

 

Nooit meer rondslingerende badhandoeken of washandjes want u hebt nu een haak die helemaal past bij de sfeer van uw badkamer.

Tiger biedt in dit assortiment verschillende bevestigingssystemen. Voor een gestuukte wand is een schroefhaak ideaal. Wilt u niet in tegels boren, maar moet er wel een badjas aan kunnen hangen, dan biedt het Tigerfix bevestigingsysteem een ideale oplossing. Wilt u minder zware dingen ophangen zoals een gastendoekje of een washand dan hoeft u niet te boren. Een zuighaak of een plakhaak zijn dan goed genoeg.

Last but not least, met de Tiger deurhaken 'G-man' of 'Snail' creëert u in een handomdraai een flexibele ophangplek voor uw badjas of lekker grote en zachte handdoek.

 

 

Meer van : Tiger Nederland BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent