wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   boston-comfort-en-safety

Boston Comfort & Safety

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Mooi Veilig

Voelt u zich niet zo zeker op uw benen? En is uit bad komen voor u een hele toer? Laat de producten van Boston Comfort & Safety u dan een handje helpen op de juiste plaatsen. Ze zijn slim vormgegeven, sterk en betrouwbaar. Fraai bovendien. En ze gaan haast onzichtbaar op in het interieur. Zo zorgen we er bij Tiger voor dat u volop van uw badkamer kunt genieten, ook als u minder goed ter been bent. Nog jaren lang.

Productomschrijving

Douchestang èn handgreep
Deze douchestang gaat over in een handgreep. Bevestig er bijvoorbeeld een regendouchekop aan en douchen voelt als nooit tevoren.

Weer ontspannen douchen
Een opklapbaar douchezitje met een draagvermogen van 120 kg. Om weer ontspannen van douchen te kunnen genieten, als u staan niet meer volhoudt.

Praktisch en mooi
Een closetrolhouder en een stevige steun ineen. Zo fraai vormgegeven dat de houder eigenlijk een wandgreep is waar u zich gemakkelijk aan kunt optrekken.

Reinigen zonder bukken
De Boston Comfort & Safety toiletborstel heeft een extra lange steel, zodat u niet zo diep hoeft te bukken voor het reinigen van het toilet. Door de anti-slip handgreep ligt hij bovendien stevig in de hand.

Sierlijk stootrandje
Het kunststof stootrandje op de houder van de toiletborstel oogt niet alleen mooi, het voorkomt ook beschadigingen aan het porselein.

Betrouwbare steun
De handgrepen van Boston Comfort & Safety zijn er in verschillende lengtes. Recht of met een hoek van 90 of 135 graden. In geborsteld en gepolijst RVS. Allemaal met een draagvermogen tot 150 kg, dus oersterk en veilig.

Voor alle zekerheid
Alle handgrepen uit de Boston Safety lijn kunt u voorzien van een anti-slip grip. Wel zo’n veilig gevoel. De anti-slip grip is los verkrijgbaar en gemakkelijk aan te brengen.

Meer van : Tiger Nederland BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent