wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   squaro-edge-12-bad

Squaro Edge 12 bad

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De nieuwe Squaro Edge 12 wordt van het exclusief door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® gemaakt. Hiermee kunnen de meest smalle en fijne details gemaakt worden, terwijl het bad tegelijkertijd duurzaam en robuust blijft. Het eindresultaat? Een glanzend bad waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan. Tijd om die badeend weer tevoorschijn te halen!

Squaro Edge 12

Alhoewel de Squaro Edge 12 een stylish design heeft, is er door Villeroy & Boch ook nagedacht over waterbesparing en gemak. De badkuip heeft namelijk maar een diepte van 45 cm en dankzij het materiaal Quaryl® hecht zich vrijwel geen vuil aan het oppervlak. Daarnaast heeft Squaro Edge 12 een systeem waarbij de overloop is geïntegreerd in de zijkant van de badkuip. Standaard is dit systeem in het chroom of wit ingebouwd, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te combineren met een ingebouwde kraan.

Squaro Edge 12 is verkrijgbaar als rechthoekig ingebouwd bad (4 verschillende maten), een ovaal ingebouwd bad en een ovaal vrijstaand bad. Je kunt het bad ook nog eens uitbreiden met ‘bubbels’ door een whirlpoolsysteem van Whisper of Ultimate Fitness toe te voegen.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl/squaro-edge-12

Meer van : Villeroy & Boch

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent