wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   note-square-en-oval-bad

Note Square & Oval bad

  • Fotocollectie

De Note baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Note is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Note geeft uw badkamer stijl!

Productinformatie

Note Square en Note Oval
Vrijstaande baden voor iedere badkamer

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eye catcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande baden in de Note serie. Deze stijlvolle baden zijn iconisch! De Note baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Note is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Note geeft uw badkamer stijl!

De Note baden van Sealskin combineren stijl en comfort als geen ander bad. Van de stijl geniet u iedere keer als u uw badkamer in stapt. Met haar fraaie lijnen, zonder onnodige poespas, waarbij het lijkt alsof het bad uit één stuk is opgebouwd is Note met recht een sfeerbepaler. Maar nog veel belangrijker is het ultieme genieten als u in Note gaat badderen. De baden zijn heerlijk breed (800mm) en door de minimale wanddikte merkt u dat vooral aan de binnenzijde; u zult versteld staan hoe comfortabel Note ligt.

Omdat Note geen zichtbare scheiding tussen bad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Note baden zijn compleet met afvoer en hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig. De baden worden geleverd inclusief verstelbare poten voor een eenvoudige plaatsing. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de afvoer, zonder dat u een uitsparing in uw badkamervloer moet maken.

Meer informatie? www.sealskin.nl

Specificaties

173 x 80 x 60, wit, acryl.
Inhoud 180 liter.
Diepte 43 cm.
Bodem 117 x 51 cm.

Verkrijgbaar in wit.

Brochure:

Meer van : Sealskin

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent