wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   perfecte-symbiose-volledig-in-het-wit;-rechthoekige-ligbaden-met-een-nieuwe-acrylbekleding

Perfecte symbiose volledig in het wit; rechthoekige ligbaden met een nieuwe acrylbekleding

Harmonische materiaalkeuze, geometrische vormen en klassiek wit...

Duravit bad Seadream.

Met een nieuwe, door-en-door geverfde acrylbekleding zorgt Duravit nu ook bij rechthoekige ligbaden voor een tijdloze, prachtige enscenering van het product dat in vele badkamers de meeste ruimte voor zichzelf opeist. Door het supergladde oppervlak van sanitair acryl krijgt het ligbad een “glansrol” als meubel toebedeeld: strak, glanzend sluit het perfect aan bij de keramische objecten en zorgt zo voor een harmonisch geheel.

 

De brede verscheidenheid van vorm omvat naast de volledig rechthoekige ligbaden van de programma’s Vero, 2nd floor en Starck ook het trapeziumvormige model Paiova en het model Seadream – een ligbad dat door zijn ingenieuze, L-vormige geometrie stijlvol badgenot combineert met een ruime douchezone.
Zoals voor het model Paiova, zijn ook hiervoor tredes als instaphulp en een afleggedeelte verkrijgbaar – nu eveneens in puur wit, passend bij het ligbad.

Naast nis-, hoek- of voorwandopstelling lenen sommige ligbaden zich ook voor een vrijstaande opstelling. Een vrijstaande kraanzuil biedt hier de ideale behuizing voor de badkraan. Afhankelijk van de watertoevoer kan deze zowel aan de korte alsook aan de lange zijde van het ligbad worden geïnstalleerd. De zuil draagt naast de kraan ook een handdouche en kan vanaf nu eveneens met acrylplaat worden bekleed. Ligbad, bekleding, opstapelement en vrijstaande kraanzuil - een perfecte symbiose volledig in het wit.

Meer informatie: www.duravit.nl.

Publicatiedatum: 29 maart 2010

Tags: wonen badkamer badkamers Duravit bad baden ligbad ligbaden douche douches

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent