wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   kludi-balance-vrijstaande-badmengkraan

KLUDI BALANCE: vrijstaande badmengkraan

De KLUDI BALANCE kranenserie is nu uitgebreid met een vrijstaande badmengkraan.

KLUDI BALANCE: vrijstaande badmengkraan. De KLUDI BALANCE kranenserie is nu uitgebreid met een vrijstaande badmengkraan.

De KLUDI BALANCE kranenserie is voor de veeleisende gebruiker. Kwaliteit, duurzaamheid, design en functionaliteit gaan bij deze serie hand in hand. De productnaam is daarom veelzeggend en treffend gekozen. De KLUDI BALANCE kranenserie is nu uitgebreid met een vrijstaande badmengkraan.

Overduidelijk daarbij: de knipoog naar het purisme. Strakke vlakken en duidelijke lijnen karakteriseren het product. Dankzij de combinatie met softe vlakken en rondingen, is dit product geschikt voor toepassing in badkamerontwerpen die de actuele trends reeds vooruit zijn.

Opvallend kenmerk is de positie van de hendel bovenop de behuizing van de mengkraan – die dient heel bewust de indruk te wekken, dat de hendel boven de eigenlijke mengkraan zweeft. Dit optische raffinement bewijst ook qua functie en haptiek zijn diensten.

Met de S-Pointer perlator kan de richting van de waterstraal met één vingerbeweging en zonder gereedschap versteld worden. De plaats waar de waterstraal het bad raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de badkuip. Geruisarm en geen gespetter meer!

De zijdelings aan de kraan gemonteerde KLUDI FIZZ handdouche lijkt alleen een sieraad maar blijkt in de praktijk een weldoordacht product, ideaal om bad en baders af te spoelen.

De vloermontage is eenvoudig met de unieke en gepatenteerde KLUDI FLEXX BOXX techniek.

Baden in weelde en KLUDI BALANCE kunnen synoniemen van elkaar zijn. De symbiose van het grote genieten gecombineerd met een unieke vormgeving maken dit product de parel van iedere badkamer.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 2 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: KLUDI BALANCE badmengkraan kraan badkraan kranen mengkraan mengkranen badmengkranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent