wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   geen-ruimte-voor-een-bad-slimme-oplossingen-voor-kleine-ruimten-van-duscholux

Geen ruimte voor een bad? Slimme oplossingen voor kleine ruimten van Duscholux

Heerlijk onderdompelen in een warm bad om te ontspannen en te genieten. Wie wil dat niet? Die wens is ook te vervullen voor bezitters van een kleine badkamer.

Duscholux biedt diverse slimme oplossingen voor comfortabel badplezier in zelfs het kleinste badkamertje.

Asymmetrisch baden

Met de series Piccolo en Smart-line komt Duscholux tegemoet aan de wensen van bezitters van kleine badkamers die graag willen baden. De baden zijn asymmetrisch vormgegeven, waardoor er voldoende ruimte overblijft in krappe ruimten. Het voeteneinde van het bad is smaller gemaakt, terwijl het schoudergedeelte voldoende ruimte biedt voor heerlijk ligcomfort. Het kleinste bad uit de Piccolo range heeft een lengte van 1600 mm, een breedte van 750/500 mm en een comfortabele diepte van 450 mm. Met Piccolo Corner behoort ook een hoekbad tot de mogelijkheden in een kleine ruimte. Ondanks de kleine afmetingen (zijlengte 1200 mm) is dit bad - door de binnenvorm met drie rondingen - toegerust voor comfortabel zittend of liggend baden.

Bad en douche in één

Nog meer ruimtebesparing is te realiseren met de Piccolo Duo; een bijzondere combinatie van bad en douche in één. Het bad heeft aan het voeteneinde een geïntegreerde douchezone. Door de ronde vormgeving biedt deze zone voldoende ruimte voor comfortabel douchen. Een rond gevormde douche/badwand op de rand houdt het douchewater binnenboord. De bad/douchecombinatie heeft een lengte van 1700 mm, een breedte van 900 mm en een binnendiepte van 450 mm.
Ook de kleine badkamer kan met slimme, ruimtebesparende producten ingericht worden als een ruimte voor genieten naar ieders wens. Voor extra genieten zijn zelfs de kleinste baden te voorzien van een whirlpoolsysteem.

Meer informatie: www.duscholux.nl

Publicatiedatum: 19 december 2008

Tags: Duscholux badkamer badkamers wonen kleine ruimten kleine badkamer bad baden badkamertje Piccolo Corner Piccolo Duo Smart-line douche bad-douche AE badkamerrenovatie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent