wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   flexibiliteit-met-ontelbare-combinatiemogelijkheden

Flexibiliteit met ontelbare combinatiemogelijkheden

De Quaryl baden My Art en My Art Emotion

De Quaryl baden My Art en My Art Emotion. www.technikzv.sk

Met My Art presenteert Villeroy & Boch een nieuwe, krachtige badenserie die op eigen wijze voldoet aan de wensen van de consument op het gebied van flexibiliteit. In combinatie met de speciaal voor My Art ontwikkelde United badpanelen wordt ingespeeld op de huidige woontrends. My Art, gemaakt van hoogwaardig Quaryl, waarborgt optimaal badcomfort door zijn ergonomisch goed gevormde binnenzijde. My Art is leverbaar in de maten 170 x 75 cm en 180 x 80 cm en kan uitgevoerd worden met de Whisper - en de Ultimate Fitness systemen van Villeroy & Boch.

My Art Emotion

Het meest opvallende aan My Art Emotion zijn de mogelijkheden voor het afwerken van de badrand. Naast de standaard uitvoering is My Art ook uit te voeren met een badrand in hoogwaardig zwart composiet of modern glas. De exclusieve materiaalcombinatie van Quaryl en glas of zwart composiet verfraait het complete badontwerp.

My Art Emotion wordt geleverd als rechthoekuitvoering in combinatie met glas of zwart composiet in de maten 180 x 85 cm en 190 x 90 cm. Daarnaast is een off-set uitvoering van 175 x 100 cm mogelijk, aan het voeteneinde versmalt, leverbaar voor plaatsing links of recht. My Art Emotion is voor veel badkamers de perfecte oplossing.

United badpanelen

De United badpanelen toveren uw bad om tot een waar meubelstuk. Ze zijn perfect te combineren met My Art en My Art Emotion, maar ook met een groot aantal andere Quaryl baden van Villeroy & Boch. United is voorzien van een exclusief, universeel aluminium frame en wordt geleverd in de kleuren Merano, Macassar, Glossy Walnut, Glossy White en Pearlwood. United sluit perfect aan op de meubelprogramma's Shape, Central Line en Sentique. De unieke verlichting, gecombineerd met My Art Emotion met glas of zwart composietmateriaal, is een exclusieve extra die het opvallende ontwerp benadrukt en zorgt dat het bad alle aandacht opeist. Door deze bijzondere verlichting verandert uw badsessie in een intense ervaring voor de zintuigen. Daarnaast is United gemakkelijk te installeren en zijn baden die voorzien zijn van een whirlpoolsysteem eenvoudig in onderhoud, doordat de techniek via de panelen bereikbaar is.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Tags: wonen badkamer Villeroy & Boch Quaryl baden My Art My Art Emotion badenserie United badpanelen woontrends Quaryl United badrand glas zwart composiet Merano Macassar Glossy Walnut Glossy White Pearlwood Shape Central Line Sentiquewhirlpoolsysteem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent