wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  afvoer  /   viega-breidt-visignprogramma-uit

Viega breidt Visignprogramma uit

Nieuwe badgarnituren in Visignprogramma.

Nieuwe badgarnituren in Visignprogramma.

Viega heeft het Visignprogramma verder uitgebreid met de afvoer- en overloopcombinaties Multiplex Visign M5 en Rotaplex Visign R5. De garnituren hebben een diepte van slechts 33 mm, waardoor ze in smalle randen van design- baden kunnen worden geïnstalleerd.

 

Dat techniek en design uitstekend samengaan, bewijst Viega al geruime tijd met het Visign programma. De meest recente uitbreiding op het designprogramma bestaat uit twee afvoer- en overloopgarnituren voor de afwatering van baden conform NEN EN 274.

De Multiplex Visign M5 uit het vertrouwde Viega Multiplex programma is speciaal ontwikkeld voor baden met een afvoergat van 52 mm. De gecombineerde badafvoer- en overloopcombinatie is met een diepte van slechts 33 mm zeer vlak uitgevoerd en wordt geleverd met draairozet, ventielkegel, sifon en 45°-PP afvoerbocht. Voor het sluiten van de afvoer wordt zoals gewoonlijk gebruik gemaakt van de flexibele kabel. Deze is voor de Multiplex Visign M5 beschikbaar met lengtes van 540 mm, 725 mm en 1070 mm. De nieuwe garnituur heeft een afvoercapaciteit van 0,87 l/s.

Voor grotere afvoercapaciteiten werd het Rotaplex programma uitgebreid met de badafvoer-en overloopcombinatie Rotaplex Visign R5. Dit garnituur is bedoeld voor baden met een afvoergat van 90 mm en heeft een afvoercapaciteit van 1,25 l/s. Ook deze combinatie heeft een inbouwdiepte van slechts 33 mm en een zeer vlakke opbouw van 17 mm. De Rotaplex Visign R5 wordt geleverd met flexibele kabel voor het sluiten van de afvoer die een lengte heeft van 725 mm of 1070 mm.

Publicatiedatum: 10 oktober 2011

Meer informatie: www.viega.nl

Tags: wonen badkamer viega visign multiplex rotaplex badgarnituur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent