wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  afvoer  /   puntafvoer-tecedrainpoint-s

Puntafvoer TECEdrainpoint S

Puntafvoer nu ook met eigen tegels en natuursteen te betegelen door TECEdrainpoint S.

  • Fotocollectie

Wil je een onzichtbare afvoer voor in de douche, garage, terras of kelder, zodat je stenen vloer optisch één geheel lijkt? Dan ben je bij TECE aan het juiste adres. Want TECE introduceert voor haar assortiment puntafvoeren TECEdrainpoint S, twee nieuwe roosterranden waarin je eigen keramische tegel of een stuk natuursteen als afdekking gemonteerd kan worden. Daardoor wordt de stenen vloer één optisch geheel, met slechts dunne afvoerspleten waardoor het water wordt afgevoerd.

Voor de afvoer met een rooster van 100 x 100 mm levert TECE een roosterrand zonder raam waarop de tegel of het natuursteen wordt bevestigd. Voor de grotere uitvoering van 142 x 142 mm is een roosterrand leverbaar met een dunne rand van roestvast staal, waarin een stuk tegel of natuursteen wordt bevestigd. Ook bij deze oplossing lijkt de vloer één geheel, echter met een bescheiden accent ter plaatse van de afvoer. Naast de roosterranden voor keramiek of natuursteen, kun je ook kiezen uit drie mooie roosters van duurzaam roestvast staal. Bij één model kun je het rooster met schroeven vastzetten, zodat diefstal wordt voorkomen.

De afvoeren TECEdrainpoint S zijn modulair op te bouwen en inzetbaar voor nieuwbouw en renovatie. De basis bestaat uit 8 afvoerlichamen die een universele afdichtflens hebben en leverbaar zijn met horizontale en verticale aansluitingen van DN 50, 70 of 100. De roosters en opzetstukken zijn leverbaar in de maten 100 en 142 mm.

Voor een waterdichte afdichting van de afvoer in de vloer, heeft TECE het unieke Seal System ontwikkeld. De Seal System constructie en de toepassing van gecertificeerde afdichtingsproducten van ruim 50 fabrikanten, garanderen een waterdichte afdichting. De tests zijn verricht door Kiwa TBU, een onafhankelijke Duitse keuringsinstantie. Een lijst met alle gecertificeerde afdichtingen is te vinden op www.sealsystem.net.

Publicatiedatum: 21 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Puntafvoer TECEdrainpoint S afvoer tegel natuursteen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent