wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  afvoer  /   geberit-cleanline-douchegoot-wint-red-dot-award

Geberit CleanLine douchegoot wint Red Dot Award

De bekroonde douchegoot voor inloopdouches biedt eenvoud en schoonheid.

  • Fotocollectie

In navolging van de Geberit AquaClean Mera douchewc is de nieuwe douchegoot van Geberit, de CleanLine, ook in de prijzen gevallen met een Red Dot Award voor excellent design. Open inloopdouches zijn mateloos populair. Reden voor Geberit om nieuwe douchegoten te ontwikkelen, die zich door hun strakke design én eenvoudige reiniging onderscheiden van andere douchegoten. Hiermee heeft Geberit zich in de kijker gespeeld bij de Red Dot Jury en is deze prestigieuze internationale Award toegekend aan de innovatieve CleanLine douchegoot.

De Geberit CleanLine douchegoot is in alle opzichten innovatief: de platte sifon heeft een hoge afvoercapaciteit, is eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer, kent verschillende designafwerkingen en doordat de afdekkingsfolie al in de fabriek aangebracht wordt, is het risico op lekkage tot een minimum beperkt.

Schoonmaakplezier

Hét grootste plezier ervaart de eindgebruiker pas echt op het moment dat de douchegoot schoongemaakt moet worden. Wie ooit een doorsnee douchegoot heeft schoongemaakt, weet hoeveel vuil zich kan ophopen onder de afdekplaat. De nieuwe Geberit douchegoot rekent op elegante wijze af met deze hygiënekwestie. De CleanLine heeft een open profiel en daardoor geen verborgen richeltjes of moeilijk bereikbare hoekjes. Dit alles zorgt ervoor dat het water direct wordt afgevoerd en de CleanLine douchegoot in een oogwenk weer schoon is. Bovendien bevat het kleine afdekplaatje in het midden van de goot een geïntegreerde kamvormige haarzeef, die in een handomdraai te verwijderen en te reinigen is.

Altijd dicht

Technisch gezien is het creëren van een permanente afdichting de grootste uitdaging bij een douchegoot. Dit is met de CleanLine eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd en kan daardoor makkelijker verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en stress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum.

Eenvoudig flexibel

De Geberit CleanLine douchegoot kan zowel tegen de douchewand als in het midden van de vloer ingebouwd worden. De goot van geborsteld rvs is verkrijgbaar in drie verschillende varianten en twee verschillende lengtes (0,9 of 1,3 meter). Bij het inbouwen is de lengte van CleanLine direct aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer.

Nog meer gewonnen prijzen

Alsof deze prijzen niet genoeg zijn, is ook de toiletbediening op afstand, de Type70, vereerd met een Red Dot Award en met de Design Plus Award. De Geberit afstandsbediening Type 70 spoelt je toilet op afstand door en is een subtiel design vernuft in de toiletruimte, dat zeker zal leiden tot complimenten.

Tags: geberit cleanline douchegoot douchegoten goot goten Red Dot Award

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent