wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  afvoer  /   design-douchegoten-nu-ook-met-glas

Design douchegoten nu ook met glas

Glas is een duurzaam materiaal en wordt vanwege de bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast in de moderne architectuur.

Glas is een duurzaam materiaal en wordt vanwege de bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast in de moderne architectuur.

Daarom ontwikkeld de toonaangevende fabrikant TECE, speciaal voor badkamers en toiletruimten, steeds meer glazen armaturen. Zo heeft het bedrijf onlangs de serie TECEdrainline douchegoten uitgebreid met drie prachtige afdekkingen van duurzaam glas. Dit geeft de doucheruimte een zeer exclusieve look!

 

Wat de kleur betreft kunt u kiezen uit het trendy wit, soft mintgroen of gitzwart. Het materiaal en de kleuren passen in de huidige badarchitectuur en zijn bovendien perfect afgestemd op de badaccessoires van vele andere merken. Het ontwerp sluit ook naadloos aan bij het moderne design van TECE’s eigen design wc-bedieningsarmaturen TECEloop en TECEsquare, zie www.wc-bedieningsarmaturen.nl.

 

De glazen afdekkingen hebben een slanke zichtbreedte van slechts 73 mm. Ze zijn leverbaar in lengten van 700, 800, 900, 1.000, 1.200 of 1.500 mm. Om scherpe kanten te vermijden zijn aan de randen ronde hoeken geslepen. Het veiligheidglas is zeer sterk en bestand tegen belastingen van zelfs 300 kg. De afdekking wordt ondersteund door de robuuste constructie van de roestvast stalen douchegoot.

Publicatiedatum: 7 oktober 2010

Tags: wonen badkamer goot douchegoot douche wc toilet bediening tece teceloop tecesquare

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent