wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  aangepast-sanitair  /   slide-concept

Slide Concept

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Maatwerkschuifdeuren van Aquaconcept met strak design, profielloos en onderhoudsvriendelijk. In verschillende glassoorten beschikbaar.

Slide Concept - schuifdeur met soft close

Met het slide concept van Aquaconcept schuiven de douchedeuren heerlijk open en dicht

De Belgische badkamerspecialist Aquaconcept stelt een nieuwe maatwerklijn voor uit zijn ‘Personal’ serie, het ‘Slide Concept’.

Voor liefhebbers van schuifdeuren en van strak, design en onderhoudsvriendelijk alvast een aanrader. De maatwerkschuifdeur(en) van de douche en de vaste panelen worden alleen bovenaan gemonteerd aan één vierkantig chroom profiel. Dit profiel oogt niet alleen strak en tijdloos, maar integreert ook een soft close, waardoor de schuifdeur nooit te hard kan worden geopend of gesloten.

Tussen twee muren kan het Slide Concept 2-delig, 3-delig of 4-delig ontworpen worden, naargelang de combinatie van vaste panelen (1 of 2) met schuivende deurpanelen (1 of 2). Het Slide Concept kan desgewenst ook op een badrand rusten.

Kiest men voor een doucheopstelling in een hoek, dan kan die ook geopend worden op het snijpunt van een vierdelige wandstructuur, waarbij de linker en de rechter hoekinstapschuifdeur elk over een vast paneel schuiven. Daarnaast is ook een hoekinstap mogelijk met een breed vast zijpaneel en een smaller vast zijpaneel.

Voor elk van de voormelde types geldt sowieso dat men onderaan of aan de zijkanten nooit profielen heeft, enkel bovenaan. De schuifdeuren openen via een stevige verticale chroom greep en glijden mooi open en dicht.

De standaardhoogte is 2044 mm, met 8 mm veiligheidsglas in verschillende glassoorten. Zonder meerprijs kan ook gekozen worden voor het gecoate TIMELESS-glas van Saint-Gobain. Die onzichtbare magnetron coating garandeert de glans en de transparantie in alle omstandigheden en voor minstens 10 jaar, tevens vrij van kalkaanslag en corrosie. In het glaspaneel kan tevens een intieme zone-strook verwerkt worden.

Prijzen inclusief maatopname vanaf 1.399 euro (excl. btw).

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent