wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  verlichting  /   nieuw-bij-hartendief-sprookjesachtige-collectie-wonder-wandlampen

Nieuw bij Hartendief: sprookjesachtige collectie Wonder Wandlampen

Hartendief komt weer met een nieuwe kindercollectie Wonder Wandlampen. Overdag zijn deze lampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzo

  • Fotocollectie

Elke lamp heeft namelijk een verborgen geheim: als het licht aangaat, komt er een andere, sprookjesachtige wereld tevoorschijn. Een wereld om heerlijk bij weg te dromen.

Ga Slapen Maan

De Wonder Wandlampen prikkelen de fantasie en laten kinderen met gemak in slaap vallen. De collectie bestaat uit vier verschillende, cirkelvormige lampen (diameter 45 centimeter): Ga Slapen Maan, Kleine Beer op Reis, Elfjesbos, Sterrenvissers. Alle motieven sluiten naadloos aan bij de huidige trends in kinderinterieur. Maar er is meer: elke lamp vertelt een verhaal. Vlieg bijvoorbeeld samen met Kleine Beer op de rug van Vogel. Of bewonder met Beer, Vos en Hert de flonkerende sterrennacht. Er hoeft alleen een spaarlamp in de lamp et voilà, het sprookje komt tot leven.

Hartendief

De lampen van Hartendief zijn een geheel Nederlands product, ze worden hier ontworpen, uitgedacht en geproduceerd. Hiermee waarborgen ze hoge kwaliteit, korte lijnen en respect voor mens en milieu. Hartendief bestaat uit een klein team enthousiastelingen dat dagelijks met veel liefde en plezier aan de meest originele en fantasierijke lampen werken. Of zoals ze zelf zeggen: ‘We create magical lamps for magical people’.

Kijk voor meer informatie op www.hartendief.com

Publicatiedatum: 19 juli 2016

Tags: hartendief wonder wandlamp wandlampen lamp lampen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent