wonen.nl logo
aanmelden

Meer inspiratie?

Vraag hier gratis brochures aan
en laat je inspireren.

Babykamerwinkel

Klik hier voor
de leukste winkels bij jou in de buurt!

Woonnieuws, trends en winacties in je mailbox?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

In de kinderkamer is verlichting erg belangrijk

Lees hier handige tips.

Zelf een lichtplan maken

Plaats verlichting op de juiste plek

Belangrijk in de kinderkamer is natuurlijk dat kinderen hun kamer te gek vinden. De juiste verlichting in de kinderkamer kan hier zeker aan bijdragen. Met goede verlichting wordt de kamer leuker. Bovendien stimuleert het kinderen om te spelen en de boel te verkennen. Er bestaat een uitgebreid assortiment kinderlampen. Wat dacht je van een unieke handgemaakte kinderlamp als verlichting voor de kinderkamer. Met de naam van je kind er op! Of een hippe meisjeslamp of stoere jongenslamp. Er zijn vele mogelijkheden voor de verlichting in de kinderkamer

Verlichting met naam

Als verlichting voor de kinderkamer bestaan er  mooie en originele handgemaakte kinderlampen met naam voor de kinderkamer of babykamer. De naam komt dan bijvoorbeeld twee keer op de lamp te staan aan de voor-en achterkant van de kinderlamp. De letters van de lamp zijn in alle kleuren te krijgen passend bij de stof of het behang.  

Ledverlichting kinderkamer

Ook in de kinderkamer neemt het gebruik van ledlampen als verlichting toe. De beste ledlampen zijn maar liefst 85% zuiniger dan gloeilampen. Een goede keuze als verlichting voor de kinderkamer dus. Ledlampen zijn over het algemeen niet alleen efficiënt met energie, ze hebben ook een zeer lange levensduur.

Energiezuinige verlichting

Je hebt het woord energiezuinige verlichting natuurlijk wel vaker horen vallen. Niet onbelangrijk om op te letten bij verlichting in de kinderkamer. Deze verlichting is vaak duurder, maar gaat uiteindelijk veel langer mee en bespaart op je energiekosten. Uiteindelijk is dit dus veel gunstiger voor je portemonnee. Zorg ervoor dat je niet té veel lampen in de kinderkamer hebt. Je kunt een lamp voor meerdere functies gebruiken door een dimmer aan te brengen. Zo kun je hem zo scherp instellen als je nodig hebt op dat moment en heb je minder aparte lampen nodig. Ideaal als verlichting in de kinderkamer.

Nieuw bij Hartendief: sprookjesachtige collectie Wonder Wandlampen
NIEUWS

Nieuw bij Hartendief: sprookjesachtige collectie Wonder Wandlampen

Hartendief komt weer met een nieuwe kindercollectie Wonder Wandlampen. Overdag zijn deze lampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzo

Verlichting op een veilige manier aansluiten
NIEUWS

Verlichting op een veilige manier aansluiten

Een huis zonder verlichting is een huis zonder sfeer. De verlichting in je woning bepaalt namelijk grotendeels de sfeer in je woning.

De babykamertrends van 2015
NIEUWS

De babykamertrends van 2015

Is er een kleine op komst en wil je hiervoor de babykamer inrichten volgens de laatste trends? Dan sta je voor een aantal belangrijke keuzes.

De trends op het gebied van babykamers
NIEUWS

De trends op het gebied van babykamers

Verwacht je dit jaar een kleintje, is het de hoogste tijd om de babykamer aan te pakken? Dankzij de nieuwste trends kun je de babykamer prachtig vormgeven.

Slim shoppen voor de babykamer
NIEUWS

Slim shoppen voor de babykamer

Het is tijd om de babykamer in te richten. Maar waar moet je nu beginnen en wat mag je zeker niet vergeten? In dit artikel een aantal handige tips!

Grote nijntje-lamp krijgt klein zusje
NIEUWS

Grote nijntje-lamp krijgt klein zusje

In navolging van het succes dat PapaMaria met de grote nijntje-lamp behaalde willen we u nu wijzen op onze nieuwste creatie. De grote nijntje-lamp heeft een klein zusje gekregen.

Verlichting in de kinderkamer: leuke tips
TIP

Verlichting in de kinderkamer: leuke tips

In de kinderkamer is verlichting erg belangrijk. Deze verlichting moet functioneel zijn, maar ook sfeervol, bijzonder en bovenal veilig.

Welke lamp haal ik in huis? Spaarlamp of toch led?
TIP

Welke lamp haal ik in huis? Spaarlamp of toch led?

Een overzicht van voor- en nadelen van verschillende lampen en met welke andere zaken je rekening moet houden bij het uitzoeken van een geschikte lamp.

Zelf een lichtplan maken: plaats verlichting op de juiste plek
TIP

Zelf een lichtplan maken: plaats verlichting op de juiste plek

Verlichting kan je interieur maken of breken: het is dus belangrijk dat je de verlichting in huis op de juiste manier aanbrengt. Wonen.nl laat je zien hoe je zelf een lichtplan opstelt.

Kinderslaapkamer: kinderkamer wordt kinderparadijs
TIP

Kinderslaapkamer: kinderkamer wordt kinderparadijs

Leuk! Het inrichten van de kinderkamer is één van de leukste dingen voor ouders. Niet langer kiezen we voor standaard kleurthema's; met accessoires geven we een geheel eigen draai aan inrichting.

Een opgeruimde kinderkamer
TIP

Een opgeruimde kinderkamer

In kinderkamers kan en mag alles! Opruimen is wat minder leuk, maar met wat handige opbergers is de kinderkamer zo weer aan kant. Lees hier tips.

De kinderkamer opruimen
TIP

De kinderkamer opruimen

De kinderkamer is voor veel ouders een doorn in het oog; een ontploffing van speelgoed! Hoe ruim je dit op?

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent