wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kindermeubels  /   speel--en-opbergplek-in-n

Speel- en opbergplek in ??n!

De vloer regelmatig bezaaid met speelgoed? JunkTrunk speelmeubels, een ontwerp van Eric Pennings, bieden hiervoor de oplossing. Een JunkTrunk is namelijk twee in ??n: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed.

De vloer regelmatig bezaaid met speelgoed? JunkTrunk speelmeubels, een ontwerp van Eric Pennings, bieden hiervoor de oplossing. Een JunkTrunk is namelijk twee in ??n: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed. www.speeltafelwinkel.nl

Op het opengeklapte tafelblad kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Klaar met spelen? Schuif het speelgoed terug de bak in, klap de speelbladen dicht en opgeruimd staat netjes.

Geen poppenmeubel

JunkTrunk speelmeubels hebben een bijzondere maatvoering. JunkTrunks hebben precies de goede maat voor kinderen van 4 tot 11 jaar. De zithoogte is 40 cm, de tafelhoogte is 65 cm. Staan, zitten, hangen, liggen; zo spelen kinderen en dat kan allemaal op en om de JunkTrunk. Ook een volwassene kan zitten aan een JunkTrunk, het is geen poppenmeubel.

Stoer en kindvriendelijk

JunkTrunks passen bij hun bestemming: stevig berkenhout in combinatie met massief beukenhouten poten, basic kleuren, afgeronde hoeken en verzonken scharnieren. Geen poespas, maar functioneel design. Het ontwerp is tijdloos, ze zijn gemaakt van verantwoord hout en afgewerkt met drie lagen milieu- en kindvriendelijke lak.

Zelf je ideale opstelling bepalen

JunkTrunk bankjes, stoeltjes en krukjes zijn onderling koppelbaar met behulp van de handige rubberen JunkTrunk connector. Schuif de connector over de poten en klaar ben je. Zo kun je zelf je ideale opstelling bepalen.

Speelsets in verschillende uitvoeringen vanaf ? 170.

Meer informatie: www.junktrunk.nl.

Publicatiedatum: 18 oktober 2009

Tags: wonen kinderkamer woonkamer Junktrunk Junktrunk.nl kindermeubel kindermeubels kindermeubelen speelmeubel speelplek opbergen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent