wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kindermeubels  /   de-trends-op-het-gebied-van-babykamers-

De trends op het gebied van babykamers

Verwacht je dit jaar een kleintje, is het de hoogste tijd om de babykamer aan te pakken? Dankzij de nieuwste trends kun je de babykamer prachtig vormgeven.

  • Fotocollectie

Ben je op de hoogte van de nieuwste trends voor babykamers of heb je er jezelf nog niet zo in verdiept? Maak je geen zorgen, wij hebben de trends voor je verzameld en op een rijtje gezet.

De kleur van de babykamer

Kleuren die in 2015 de boventoon voeren in de babykamer zijn de pastelkleuren in combinatie met felle neon kleurtjes of aardetinten. Dit jaar is ook de kleur Oker geel erg belangrijk. Tea rosé is een zoete en vrolijke kleur die vooral voor een meisje erg leuk is terwijl een dark blue of silver look de perfecte kleurencombinatie is wanneer je een jongetje verwacht. Mintgroen is de uniseks kleur voor 2015.

Een houten hangwieg

Een wieg ontbreekt natuurlijk niet op de babykamer. Een wieg die het dit jaar goed doet is de schattige hangwieg. Wat je ook kunt doen is zelf een wiegje bouwen. Wellicht heb je een heel handige man die dit uitstekend voor je kan doen! Natuurlijk mag een leuke knuffel in de wieg niet ontbreken.

Doorgroei meubelen voor de babykamer

Een slimme en duurzame manier op het gebied van meubels zijn de doorgroei babykamer meubelen. Deze meubelen kunnen veel lange meegaan dan alleen maar de baby tijd. Zo kun je er later een mooi ledikant van maken en van de commode maak je een bureau. Uiteraard koop je deze meubelen ook weer in de kleuren van 2015.

Natuurlijk mag je de overige inrichting van je babykamer helemaal zelf bepalen, maar denk er aan dat je bovenstaande tips toepast in de babykamer wanneer je een babykamer van deze tijd wilt creëren.

Een warm welkom voor je zoon of dochter

Laat je kleintje zich van harte welkom voelen in de nieuwe kinderkamer! Je hebt nu de juiste tools aangereikt gekregen om er iets moois van te maken. Kijk op Babyentiener.nl voor nog veel meer inspiratie voor babykamers, maar ook voor tienerkamers!

Tags: babykamer trends baby kamer kinderkamer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent