wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kindermeubels  /   babykamers-voor-de-sterren-van-de-wereld

Babykamers voor de sterren van de wereld

Moet je beroemd zijn om je een ster te voelen? Vraag het de kinderen van beroemdheden als Jennifer Lopez, Alicia Keys, Courteney Cox of Angelina Jolie...

Moet je beroemd zijn om je een ster te voelen? Vraag het de kinderen van beroemdheden als Jennifer Lopez, Alicia Keys, Courteney Cox of Angelina Jolie...

Hun kinderen hebben in ieder geval twee dingen gemeen: beroemde ouders en … een kinderkamer die is ingericht met de droommeubels van het Amerikaanse designmerk Bratt Decor.

 

Als het om kinderkamers gaat, is Bratt Decor sinds 1995 een begrip in Hollywood en ver daarbuiten. Niet alleen onder beroemde Amerikanen, maar ook onder ‘gewone’ ouders die hun kind graag zien opgroeien in een veilige leefomgeving die hun fantasie prikkelt.

De Bratt Decor collectie omvat wiegjes, ledikanten, commodes, nachtkastjes, armoires, boekenkastjes, … Esthetisch vormgegeven design in verscheidene stijlen, van klassiek Venetiaans tot strak modern, en daarmee harmonieus te combineren met bestaande interieurconcepten. De kindermeubels zijn stuk voor stuk duurzaam en ambachtelijk vervaardigd uit ecologisch verantwoorde houtsoorten en materialen. Fantasierijk uitgevoerd, robuust, functioneel en vooral … veilig voor het kind.

Een meubelstuk van Bratt Decor gaat werkelijk een leven lang mee. Zo kun je bijvoorbeeld een ledikant kinderlijk eenvoudig ombouwen tot kleuterbed of zelfs tot tienerbed met de Bratt Decor TransformatieKit. Afhankelijk van de levensfase van het kind levert Bratt Decor ook accessoires. Denk aan bedlinnen, maar ook aan allerlei accessoires om de kinderkamer aan te kleden. Hiervoor werkt Bratt Decor nauw samen met de fameuze Amerikaanse designer NavaWritz,

Nava Writz: Award Winning Designer of Custom Baby Bedding

NavaWritz is al meer dan 25 jaar een legende op het gebied van baby bedlinnen en kinderkamer accessoires. Haar bedrijf – Nava’s Designs – geldt in de VS als de ‘golden standard’ in Baby Bedding. Tot haar klantenkring behoren ondermeer Sir Paul McCartney, Usher, Joan Lunden, de familie Kissinger en presidentsfamilie Obama.
NavaWritz heeft exclusief voor Bratt Decor een serie bijpassende accessoires ontworpen. Deze worden - op bestelling - handmatig in Amerika geproduceerd en voorzien van een label met Nava’s handtekening en jaartal.

De Bratt Decor kindermeubelen en bijpassende NavaWritz accessoires zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij BanzaiKidz.

Op onze website www.banzaikidz.nl leest u alles over onze actie en de Bratt Decor&Nava’s collectie. Hier kunt u ook onze catalogus downloaden. Ontvangt u onze catalogus liever per post? Laat het ons weten, wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 808 00 91. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak om de meubels te bezichtigen.

Publicatiedatum: 25 september 2010

Tags: wonen kinderkamer babykamer Bratt Decor kinderen baby BanzaiKidz Woonbeurs Amsterdam 2010

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent