wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kinderbed-ledikant  /   de-babykamertrends-van-2015-

De babykamertrends van 2015

Is er een kleine op komst en wil je hiervoor de babykamer inrichten volgens de laatste trends? Dan sta je voor een aantal belangrijke keuzes.

  • Fotocollectie

Zo ga je niet alleen beslissen welke kleuren je gebruikt in de babykamer, maar moeten er ook gordijnen en meubilair worden aangeschaft. Natuurlijk doe je dit het liefst volgens de laatste trends van 2015. Wat zijn eigenlijk de babykamer trends van 2015?

Welke kleuren voeren de boventoon?

In 2015 is het vooral een combinatie van natuurlijke tinten die de boventoon voert in de babykamer. Er wordt veel gebruik gemaakt van ruw hout, zelfs op de muren. En bleke pasteltinten zijn kleuren die dit jaar terugkeren in de babykamer. Ook felle neon kleurtjes of juist het okergeel zijn kleuren die je uitstekend kunt integreren in deze kamer. Koper en goud mag ook.

Dieren zijn in

Knuffeldieren hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in de babykamer, maar in 2015 is dit nog veel meer het geval. Je ziet ze niet alleen op het behang, maar je vindt ze bijvoorbeeld ook terug op dekens. Natuurlijk mag je de babykamer verder zoveel mogelijk inrichten met talloze knuffels. Niemand zal er dit jaar namelijk vreemd van opkijken.

Het strand

Het strand speelt in 2015 ook een grote rol. Zeilbootjes, schelpen of flessenpost zijn ongekend populair. Zeker voor een jongenskamer is dit een absolute aanrader.

De tipi, wigwam of tent

Iets dat niet ontbreekt in de trends van 2015, is de tipi, wigwam of tent. Het is een tent die veelal wordt gebruikt in de baby- of kinderkamer. Dit combineer je met de aankoop van diverse vintage meubels of accessoires.

Inspiratie opdoen voor de babykamer

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de babykamer? Er zijn diverse websites waar je volop inspiratie op kunt doen voor de inrichting van babykamers. Natuurlijk is een bezoekje aan Pinterest ook zeker aan te raden. Pik de leukste ideeën eruit en creëer zo je eigen unieke babykamer!

Tags: babykamer babykamertrends trend trends baby babykamers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent